Over Prevent

Prevent neemt u een zorg uit handen, al 35 jaar!

Toen Prevent in 1975 werd opgericht stond het al vast: “Prevent neemt u een zorg uit handen”. Door dit uitgangspunt werd Prevent al snel een begrip in de regio, een all-rounder in brandpreventie. Vandaag de dag is Prevent een geprofessionaliseerd bedrijf waarbij men kan vertrouwen op meer dan 35 jaar ervaring in binnen- en buitenland. Het uitgangspunt is onveranderd gebleven, tot waardering van onze relaties.

Kwaliteit en service

Brandveiligheid was in het verleden vaak de sluitpost voor organisaties en bedrijven. Zolang er geen (rode) haan naar kraait was er niets aan de hand. In de loop de jaren is men zich echter bewust geworden van de waarde van goede brandveiligheid. De servicedienst van Prevent staat borg voor gerenommeerd onderhoud en gegarandeerde service. Naast ons uitgebreide leverprogramma biedt de flexibele productie- en installatieafdeling kwaliteit op maat.

One-stop-shop

Hoofdkantoor Prevent BrandbeveiligingOnze adviseurs bieden u deskundige hulp bij het vinden van de juiste oplossing voor elk probleem. U kunt er terecht voor een vrijblijvend advies tot een uitgebreide projectering. Voor juridische dienstverlening binnen het vakgebied kunnen wij u begeleiden op velerlei vlakken. Instructie- en praktijktraining met kleine blusmiddelen bieden wij u aan huis en op locatie. Een uitgebreid handelspakket brandweer- en preventiematerialen completeren onze activiteiten.