Periodiek onderhoud blusmiddelen

Een zorg uit handen met een abonnement

Uw blussers en haspels vragen om regelmatig onderhoud door een deskundig persoon. Hoewel het maar weinig moeite kost om één keer per jaar een telefoontje te plegen wordt het toch vaak vergeten. Met alle gevolgen van dien…

Met een controleabonnement hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de jaarlijkse controle en het onderhoud van uw brandblusapparatuur. Zodra het weer tijd is voor het jaarlijks onderhoud nemen wij contact met u op. Onze servicedienst komt bij u langs op een vooraf met u afgesproken tijdstip. Bovendien bent u met een abonnement vaak stukken voordeliger uit!

    • kostenbesparend
    • minder zorgen
    • wanneer het u uitkomt
    • gratis deskundig advies

Met een controleabonnement van Prevent voldoet u aan veel gestelde voorwaarden van bijvoorbeeld brandweer, verzekeringsmaatschappijen, dienst Bouwtoezicht en Arbo-dienst op het gebied van brandveiligheid in gebouwen. Bedrijven en instanties worden bijvoorbeeld regelmatig gevraagd schriftelijk aan te tonen dat de blustoestellen jaarlijks door een gecertificeerd REOB onderhoudsbedrijf worden gecontroleerd.

Prevent is een door KIWA gecertificeerd REOB NCP onderhoudsbedrijf. De medewerkers van onze servicedienst zijn ervaren vakmensen en beschikken uiteraard over juiste papieren. Zij verzorgen het onderhoud aan uw blustoestellen volgens de laatste geldende eisen en kwaliteitsnormen en kunnen u altijd vrijblijvend adviseren. Prevent werkt volgens de voorgeschreven kwaliteitsnormen NEN 2559, NEN 2659 en NEN 671-3. Deze omvatten de periodieke keuring, het jaarlijks onderhoud en het hervullen van draagbare en verrijdbare blustoestellen en brandslanghaspels.

Het jaarlijks onderhoud en controle van uw brandblusapparatuur is van groot belang voor de veiligheid en continuïteit van uw bedrijf of organisatie.

Direct offerte aanvragen